Over Fabulinus

Wij zijn studievereniging Fabulinus, de studievereniging voor de lerarenopleiding: Biologie, Natuurkunde, Scheikunde en Wisukunde.

Fabulinus is opgericht in 2012 door een klein groepje studenten. Inmiddels zijn we doorgegroeid tot een studievereniging met meer dan 200 leden! En we staan er nog steeds voor om de studententijd van elk lid te verrijken.

Elke maand organiseren wij borrels, feestjes en educatieve activiteiten. Deze zijn geheel vrijblijvend en super gezellig. Daarnaast organiseren wij 1 keer per jaar het kerstgala en de grote FabuReis. Ook levert een lidmaatschap korting op op je drankjes bij onze stamkroegen Bascafe en Cafe de Fuik.

Zoals net gezegd organiseren wij ook educatieve activiteiten zoals de stekjesruil en het sterrenkijken. Verder ondersteunen wij onze leden bij hun studie door het aanbieden van extra studiemateriaal en het organiseren van bijlessen.

Mocht je graag lid willen worden of liever eerst een keer een kijkje komen nemen kan je altijd contact met ons opnemen via de site.