Het bestuur

Fabulinus X

Het bestuur bedankt de PR-commissie van harte voor het schrijven van de mooie en lovende teksten over de bestuurders van Fabulinus X. Natuurlijk bedanken wij ze ook voor het maken van de voortreffelijke foto’s

Wij zijn als bestuur ontzettend blij je te ontvangen bij SV. Fabulinus en hopen iedereen snel weer in goede gezondheid te mogen ontvangen

Sophie Kersten – Voorzitter

Als je al langer bekend bent met Fabulinus, dan ken je de vijfentwintigjarige Sophie zeker weten al. Vorig jaar was ze vice-voorzitter en aan het einde van het jaar werd ze voorzitter van het introductiebestuur. Je zal Sophie eigenlijk altijd wel vrolijk zien, kletsend met iedereen in de pub of dansend achter de bar (misschien krijg je er zelfs een samba of een cha-cha uit). Ze is nooit lang op dezelfde plek en hopt altijd van hot naar her. In ware voorzittersstijl is ze soms wat chaotisch, maar door haar hart van goud maakt ze dat al snel goed. Mocht je ooit de eer hebben om bij haar thuis te komen, dan zal je versteld staan over hoeveel planten er op één vierkante meter passen en als ware bioloog kan ze natuurlijk ook alle namen en eigenschappen benoemen. 

Maike Verploegen – Secretaris

Maike is met negentien jaar oud het jongste bestuurslid en de enige niet-bioloog dit jaar. Als wiskundige heeft ze het erg zwaar met al dat geklets over de volgende willekeurige plant (hoewel haar eigen collectie ook steeds groter wordt). Ze is vaak rustig en op zichzelf is, maar vergis je niet! Klets met haar over haar nieuwe (en veel te schattige) kat, stage, zwemmen, scouting en Harry Potter/Lord of the Rings en je merkt direct hoe gezellig en lief ze is en dat ze vol passie zit. Maike is tussen colleges in altijd te vinden in de pub voor een ice-tea green en bitterballen. Het zou je verbazen dat ze in die drukke planning wel nog altijd tijd vrij kan en wil maken voor haar vrienden.

Ingrid Tijink – Penningmeester

Van The Lord of the Rings tot The Godfather, de beste dingen komen in drietallen. Met een functie in Fabu III, VIII en X is Ingrid hier het levende bewijs van. Met een warme persoonlijkheid en gezellige instelling komt deze meid nog een jaartje de kas beheren als onze penningmeester. Naast al dit besturen volgt Ingrid uiteraard ook een studie. Ze is bezig met de laatste loodjes van de lerarenopleiding biologie waarna ze de wijde wereld in zal trekken om de jeugd te informeren over planten, dieren en de beste manieren om salamanders te imiteren. In haar vrije tijd is Ingrid vaak te vinden op het rugbyveld (waar ze oefent op het ontvoeren van onwillige bestuursleden tijdens constitutieborrels) en in de kroeg (waar ze oefent op het drinken van bier, ook voor tijdens constitutieborrels). Daarnaast is ze een fanatieke Harry Potter fan, dus mocht je ooit nog wat Harry Potter weetjes nodig hebben om indruk te maken op feestjes dan is Ingrid de vrouw voor jou!

Lana van de Hoef – Commissaris formele activiteiten

Lana is twintig jaar oud en studeert biologie. Ze heeft daarom ook een liefde voor planten. Deze liefde voor planten kan je terugvinden in haar huisje ook al heeft ze helaas geen groene vingers. In haar huisje woont ze niet alleen samen met haar planten maar ook met haar lieve vriend. Verder houdt ze heel veel van toneel, daardoor is één van haar favoriete vakken ook drama. Hier kan ze altijd haar ei kwijt. Van buiten is ze nog student, maar van binnen is ze al docent en als je ooit een probleem hebt, je ei kwijt wil of gewoon even bij wil kletsen staat ze altijd voor je klaar!

Bram Takkenkamp – Commissaris informele activiteiten

Bram, onze commissaris informele betrekkingen, is vijfentwintig jaar oud, studeert ook biologie en woont sinds afgelopen jaar in een groot en gezellig studentenhuis in Mook. Deze enthousiaste jongen is zeker niet onbekend bij onze mooie vereniging. Afgelopen jaar was hij een van de actiefste leden en was hij lid van de activiteitencommissie. Als je even wil bijkletsen met een biertje erbij, dan is hij de juiste persoon. Het is altijd een feest met hem en als het aan Bram zelf ligt, slaat hij geen enkele borrel over!

Bestuur Fabulinus X

VoorzitterSophie Kersten
SecretarisMaike Verploegen
PenningmeesterIngrid Tijink
Commissaris formele betrekkingenLana van de Hoef
Commissaris informele betrekkingenBram Takkenkamp

Bestuur Fabulinus IX

VoorzitterWibout Lips
VicevoorzitterSophie Kersten
SecretarisHanneke van Montfort
PenningmeesterKylian Kok
Commissaris ActiviteitenIsa Vos

Bestuur Fabulinus VIII

VoorzitterPascal Gerritzen
VicevoorzitterCarlijn Wilgenhof
SecretarisChris Dijkstra
PenningmeesterIngrid Tijink
Commissaris ActiviteitenErik Beelen

Bestuur Fabulinus VII

VoorzitterSanne van Leur
VicevoorzitterJoost Venendaal
SecretarisDaan Kool
PenningmeesterMandy Reijerink
Commissaris ActiviteitenNick Daanen

Bestuur Fabulinus VI

VoorzitterYvette Koeleman
SecretarisRogier Winkel
PenningmeesterJoost Venendaal
Commissaris Formele BetrekkingenRick Steenkamp
Commissaris Informele BetrekkingenSanne van Leur

Bestuur Fabulinus V

VoorzitterMichelle Warmerdam
SecretarisYvette Koeleman
PenningmeesterRogier Winkel
Commissaris Formele BetrekkingenRick Steenkamp
Commissaris Informele BetrekkingenSanne van Leur

Bestuur Fabulinus IV

VoorzitterBoaz Jansen
SecretarisYouri Bartelink
PenningmeesterKim Dielis
Commissaris Formele BetrekkingenYvette Koeleman
Commissaris Informele BetrekkingenMichelle Warmerdam

Bestuur Fabulinus III

VoorzitterMidas Veraart
SecretarisYouri Bartelink
PenningmeesterSietske de Beer
Commissaris Formele BetrekkingenIngrid Tijink
Commissaris Informele BetrekkingenJelle van Neerven
Vice VoorzitterBoaz Janssen

Bestuur Fabulinus II

VoorzitterMidas Veraart
SecretarisIlse Meijerink
PenningmeesterSietske de Beer
Commissaris Interne BetrekkingenBart van den Bosch
Commissaris Externe BetrekkingenBoaz Janssen

Bestuur Fabulinus I

VoorzitterTeije Boeijen
SecretarisCorine van Lousberg
PenningmeesterSietske de Beer
Commissaris Interne BetrekkingenLenny van de Coelen
Commissaris Externe BetrekkingenRuud Gubbels