Het bestuur

Fabulinus IX

Wibout Lips – Voorzitter

Lieve leden,

Mijn naam is Wibout Lips en ik zit in het 2e jaar van de lerarenopleiding natuurkunde. Dit studiejaar heb ik de eer om voorzitter van Fabulinus te zijn. Afgelopen jaar heb ik enorm genoten van de gezelligheid bij Fabulinus en ik hoop dat ik jullie datzelfde welkome gevoel kan aanbieden. Ik zal samen met mijn medebestuursleden ervoor zorgen dat er genoeg te doen is, zodat iedereen een geweldige studententijd kan beleven. Er zullen meer dan genoeg evenementen zijn, waar je kunt genieten van de gezelligheid die deze studievereniging te bieden heeft. Of je nou relaxed een drankje wilt doen in The Pub, mee wilt op leerzame excursies, of stoom wilt afblazen in Malle Babbe, samen met Fabulinus kun je het meest uit je studententijd halen. 

Tot snel in The Pub,

Wibout

Sophie Kersten – Vicevoorzitter

Lieve leden,

Mijn naam is Sophie Kersten en ik zal dit jaar de functie van vicevoorzitter op mij nemen. Via een omweg kwam ik bij de lerarenopleiding op de HAN terecht, waar ik nu helemaal op mijn plek zit als tweedejaars van de lerarenopleiding biologie. Mede dankzij de opleiding ben ik een echte boomknuffelaar geworden die gek is op plantjes en beestjes.

Naast mijn studie doe ik aan stijldansen en paaldansen. Het sierlijke wat hierbij hoort heb ik helaas nooit onder de knie gekregen, ik ben erg lomp. Hierdoor voel ik me erg verbonden met mijn favoriete dier, de olifant. Naast mijn enthousiasme voor olifanten ben ik trotse moeder van heel veel mooie plantjes, die zich zo goed voortplanten dat ik altijd stekjes aan anderen probeer aan te smeren. Wie weet probeer ik jou binnenkort een stekje aan te smeren in The Pub.

Hopelijk tot snel!

Sophie

Hanneke van Montfort – Secretaris

Lieve leden,

Mijn naam is Hanneke van Montfort, ik ben 19 jaar en zit in het 2e jaar van de lerarenopleiding wiskunde. In het aankomende jaar ben ik de secretaris van SV Fabulinus. De eerstejaars kennen mij misschien al van de introductie van dit jaar, waar ik ook secretaris was van het introbestuur. In mijn vrije tijd ben ik meestal bezig met lezen of dwarsfluiten bij Philharmonie Maasniel. Daarnaast ben ik veel te vaak te vinden in The Pub. Na een niet zo succesvolle eerste studie ben ik in 2018 op de HAN terecht gekomen en Fabulinus heeft mijn tijd hier tot nu toe ontzettend gezellig gemaakt! Fabulinus brengt mensen samen, en ik hoop dat je van het komende jaar samen met ons er een feestje van wil maken!

Tot snel in The Pub, bij Malle Babbe of op school,

Hanneke

Kylian Kok – Penningmeester

Beste leden,

Mijn naam is Kylian Kok, 22 jaar jong en ik zit in mijn 3e jaar. Ik studeer Docent Scheikunde en dit is mijn passie dan ook. Ik zal dit jaar de functie van penningmeester op mij nemen. Mijn humor is zo droog als de Saharawoestijn en ik maak vaak grappen. Ik vind het heel leuk om samen met medestudenten te chillen in The Pub, samen met vrienden te sporten (voornamelijk squash en fitness) en werk in de horeca in Nijmegen, bij een bijlesnetwerk en op evenementen zoals Lowlands.

Ik hoop onze kersverse leden en oude leden vaak te zien in The Pub en op onze activiteiten!

Kylian

Isa Vos – Commissaris activiteiten

Lieve leden,

Mijn naam is Isa Vos en dit jaar zal ik de functie van Commissaris Activiteiten in het 9de bestuur van Fabulinus op mij nemen. Op dit moment studeer ik Leraar Wiskunde en zit ik in het 2de jaar. 

Als jongste lid van dit bestuur zorg ik voor zowel de informele, als de formele activiteiten die we dit jaar met z’n allen gaan meemaken. 

Tijdens mijn intro werd er verteld dat deze vereniging mensen bij elkaar brengt. Als destijds 17-jarige en net op kamers wonende guppie kon ik dat nog niet echt geloven. Mijn Achterhoekse nuchterheid wilde het eerst zien en dan pas geloven. En jawel, toen ik vaak bij de borrels aanwezig was en bij de activiteiten mijn hoofd liet zien, bleek dat ze gelijk hadden. 

Deze vereniging maakte mijn eerste jaar HBO echt speciaal. Daar ben ik zeer dankbaar voor en dat gevoel wil ik ook terug geven aan onze leden. Ik kijk ernaar uit om er een speciaal jaar van te maken met de leukste informele- en formele activiteiten!

Tot snel in de Pub of bij een lekker feestje,

Isa

Bestuur Fabulinus IX

VoorzitterWibout Lips
VicevoorzitterSophie Kersten
SecretarisHanneke van Montfort
PenningmeesterKylian Kok
Commissaris ActiviteitenIsa Vos

Bestuur Fabulinus VIII

VoorzitterPascal Gerritzen
VicevoorzitterCarlijn Wilgenhof
SecretarisChris Dijkstra
PenningmeesterIngrid Tijink
Commissaris ActiviteitenErik Beelen

Bestuur Fabulinus VII

VoorzitterSanne van Leur
VicevoorzitterJoost Venendaal
SecretarisDaan Kool
PenningmeesterMandy Reijerink
Commissaris ActiviteitenNick Daanen

Bestuur Fabulinus VI

VoorzitterYvette Koeleman
SecretarisRogier Winkel
PenningmeesterJoost Venendaal
Commissaris Formele BetrekkingenRick Steenkamp
Commissaris Informele BetrekkingenSanne van Leur

Bestuur Fabulinus V

VoorzitterMichelle Warmerdam
SecretarisYvette Koeleman
PenningmeesterRogier Winkel
Commissaris Formele BetrekkingenRick Steenkamp
Commissaris Informele BetrekkingenSanne van Leur

Bestuur Fabulinus IV

VoorzitterBoaz Jansen
SecretarisYouri Bartelink
PenningmeesterKim Dielis
Commissaris Formele BetrekkingenYvette Koeleman
Commissaris Informele BetrekkingenMichelle Warmerdam

Bestuur Fabulinus III

VoorzitterMidas Veraart
SecretarisYouri Bartelink
PenningmeesterSietske de Beer
Commissaris Formele BetrekkingenIngrid Tijink
Commissaris Informele BetrekkingenJelle van Neerven
Vice VoorzitterBoaz Janssen

Bestuur Fabulinus II

VoorzitterMidas Veraart
SecretarisIlse Meijerink
PenningmeesterSietske de Beer
Commissaris Interne BetrekkingenBart van den Bosch
Commissaris Externe BetrekkingenBoaz Janssen

Bestuur Fabulinus I

VoorzitterTeije Boeijen
SecretarisCorine van Lousberg
PenningmeesterSietske de Beer
Commissaris Interne BetrekkingenLenny van de Coelen
Commissaris Externe BetrekkingenRuud Gubbels