Het bestuur

 

Pascal Gerritzen – Voorzitter

Lieve leden,

Mijn naam is Pascal Gerritzen en ik ben 3e jaars in de opleiding tot natuurkunde docent. Dit schooljaar ben ik de trotse voorzitter van onze studievereniging. Voor mij is het doel dit jaar om nog meer gezelligheid en samenhorigheid te krijgen tussen alle studenten van onze exacte studies. Door middel van onze vereniging hoop ik dan ook dat iedereen een fantastische studententijd beleefd. Om het beste met jullie er uit te halen dit jaar zullen we veel gezellige feestjes organiseren in Malle Babbe en vele borrels in onze ‘woonkamer’ The Pub! Natuurlijk ben ik altijd aanwezig om de gezelligheid een extra boost te geven! Als voorzitter zal ik er voor zorgen dat alle doelen dit jaar behaald worden en het  beste voor jullie neergezet wordt. Ik kijk er naar uit om samen met jullie de vereniging nog groter te maken en een fantastisch jaar te beleven!

Tot in The Pub.

Pascal

Carlijn Wilgenhof – Vicevoorzitter

Lieve leden,

Ik ben Carlijn Wilgenhof en ik zit in het derde jaar van de opleiding docent scheikunde. Verder ga ik nog altijd ieder weekend naar huis om op zaterdagochtend als scoutingleiding leuke activiteiten te doen en ben ik in Nijmegen lid bij studentenscouting. Bij de studentenscouting ben ik 2 jaar onderdeel van het bestuur geweest, in de rol van voorzitter en penningmeester, vandaar dat ik dit jaar met genoegen de rol van vice-voorzitter vervul.
Na de havo ben ik met enkele omwegen op deze opleiding terecht gekomen en mede door Fabulinus voelde ik me hier gelijk op mijn plek. Met leuke activiteiten, gezellige feestjes en heerlijke borrel middagen hoop ik dat iedereen zich binnen onze vereniging op zijn plek kan voelen.

Ik hoop jullie snel bij een activiteit te zien of in de Pub te vinden!

Carlijn

Chris Dijkstra – Secretaris

Leve leden,

Mijn naam is Chris Dijkstra, 3e jaars student van de lerarenopleiding biologie.
Na 2 jaar erg veel genoten te hebben van alle leuke activiteiten en mensen die fabulinus te bieden heeft leek het me hoog tijd om een beetje terug te geven. Vandaar dat ik dit jaar de secretaris van Fabulinus ben, wat betekend dat ik me bezig houdt met heftige activiteiten als mailtjes sturen en excel sheets bijhouden.
In mijn vrije tijd hang ik graag rond in de pub, lig ik thuis op de bank of loop ik een rondje hard om voor al het hangen te compenseren. Daarnaast ben ik met veel plezier op de ijsbaan in Enschede te vinden waar ik schaats en curling clinics verzorg en ben ik de huisgoochelaar van Fabulinus.
Hopelijk tot snel in de pub!

Groetjes,

Chris

Ingrid Tijink – Penningmeester

Lieve leden,

Mijn naam is Ingrid Tijink, ik ben 22 jaar, loop rond op de HAN sinds 1 september 2014 en dit jaar zal ik de functie van penningmeester op mij nemen. Ik studeer net als alle reguliere Fabulinusleden aan de lerarenopleiding van de HAN, ik doe biologie. In eerste instantie heb ik voor het leraarsvak gekozen, zo ben ik ook ooit begonnen bij nask. Later ben ik overgestapt op biologie, dit heeft mijn interesse toen volledig weten te wekken. Naast mijn studie doe ik aan rugby, dit is een nieuwe passie in mijn leven en iedereen die mij kent zal snappen waarom. Tijdens mijn studietijd ben ik gaan werken in de horeca in Nijmegen waar ik sinds mijn eerste jaar van de studie ook woon. Ondanks dat ik in Arnhem ben opgegroeid heeft Nijmegen mijn hart weten te veroveren en noem ik het ook echt mijn thuis. Ik hoop dit jaar de leden ook een thuisbasis te kunnen bieden in de vorm van onze vereniging, zoals die dat voor mij ook altijd is geweest.

Tot snel in de pub,

Ingrid

Erik Beelen – Commisaris activiteiten

Lieve leden,

Mij naam is Erik Beelen en dit jaar vertegenwoordig ik Fabulinus als Commissaris Activiteiten. Ik studeer momenteel Leraar Wiskunde en zit in het 2e jaar. Vorig jaar was ik zelf wel al lid van Fabulinus, maar veel zul je mij nog niet gezien hebben helaas. Ik kom oorspronkelijk uit Venray, maar woon sinds dit schooljaar in een leuke kamer in Nijmegen. Naast een drankje op het terras of in The Pub en een avondje stappen houdt ik van een balletje trappen op het voetbalveld in Leunen. Ik voetbal daar in het 1e elftal en ben nog lang niet van plan om hier mee te stoppen. Ik zie mijzelf als een persoon die graag een spelletje speelt en altijd in is voor een praatje en een flauwe grap hier en daar. Dus namens mezelf en de rest van het bestuur hoop ik jullie te zien bij een van onze borrels of activiteiten.

Tot snel in de pub,

Erik

Bestuur Fabulinus VIII

Voorzitter Pascal Gerritzen
Vicevoorzitter Carlijn Wilgenhof
Secretaris Chris Dijkstra
Penningmeester Ingrid Tijink
Commissaris Activiteiten Erik Beelen

Bestuur Fabulinus VII

Voorzitter Sanne van Leur
Vicevoorzitter Joost Venendaal
Secretaris Daan Kool
Penningmeester Mandy Reijerink
Commissaris Activiteiten Nick Daanen

Bestuur Fabulinus VI

Voorzitter Yvette Koeleman
Secretaris Rogier Winkel
Penningmeester Joost Venendaal
Commissaris Formele Betrekkingen Rick Steenkamp
Commissaris Informele Betrekkingen Sanne van Leur

Bestuur Fabulinus V

Voorzitter Michelle Warmerdam
Secretaris Yvette Koeleman
Penningmeester Rogier Winkel
Commissaris Formele Betrekkingen Rick Steenkamp
Commissaris Informele Betrekkingen Sanne van Leur

Bestuur Fabulinus IV

Voorzitter Boaz Jansen
Secretaris Youri Bartelink
Penningmeester Kim Dielis
Commissaris Formele Betrekkingen Yvette Koeleman
Commissaris Informele Betrekkingen Michelle Warmerdam

Bestuur Fabulinus III

Voorzitter Midas Veraart
Secretaris Youri Bartelink
Penningmeester Sietske de Beer
Commissaris Formele Betrekkingen Ingrid Tijink
Commissaris Informele Betrekkingen Jelle van Neerven
Vice Voorzitter Boaz Janssen

Bestuur Fabulinus II

Voorzitter Midas Veraart
Secretaris Ilse Meijerink
Penningmeester Sietske de Beer
Commissaris Interne Betrekkingen Bart van den Bosch
Commissaris Externe Betrekkingen Boaz Janssen

Bestuur Fabulinus I

Voorzitter Teije Boeijen
Secretaris Corine van Lousberg
Penningmeester Sietske de Beer
Commissaris Interne Betrekkingen Lenny van de Coelen
Commissaris Externe Betrekkingen Ruud Gubbels